Bázakerettye
Bázakerettye
Bázakerettye
Bázakerettye
Bázakerettye
Bázakerettye
Bázakerettye

Zalai Dombság Turizmusáért Közhasznú EgyesületKözhasznúsági jelentés 2014


Csatolt dokumentumok: zdtke_kozhasznusagi_jelentes_2014.pdf (0,5 Mb)Közhasznúsági jelentés 2013

Csatolt dokumentumok: zdtke_kozhasznusagi_jelentes_2013.pdf (1,0 Mb)Közhasznúsági jelentés 2012

Csatolt dokumentumok: zdtke_kozhasznusagi_jelentes_2012.pdf (6,0 Mb)Közhasznúsági jelentés 2011

Csatolt dokumentumok: zdtke_kozhasznusagi_jelentes_2011.pdf (4,3 Mb)Közhasznúsági jelentés 2010

Csatolt dokumentumok: zdtke_kozhasznusagi_jelentes_2010.pdf (0,2 Mb)Közhasznúsági jelentés 2009

Csatolt dokumentumok: zdtke_kozhasznusagi_jelentes_2009.pdf (0,4 Mb)Közhasznúsági jelentés 2008

Csatolt dokumentumok: zdtke_kozhasznusagi_jelentes_2008.pdf (4,7 Mb)XIV. LENTI EXPO '08 - Lenti Nemzetközi Kiállítás és Vásár - Turizmus és Sport - Időpont: Lenti, 2008. szeptember 19-20-21.

"A Zalai Dombság Turizmusáért Közhasznú Egyesület az Elnökség döntésének megfelelően,figyelemmel tagságának érdekeire, igényeire és Bázakerettye, valamint az itt élő és dolgozó turizmussal foglalkozó vállalkozók tevékenységének népszerűsítése, ismertté tétele céljból részt vett kiállítóként 2008 szeptember 19-21. -én a XIV. LENTI EXPO 08- Lenti Nemzetközi Kiállításon és Vásáron, amelyet a turizmus és sport jegyében rendeztek. Az Egyesület standján pénteken Kele Attiláné, szombaton Motsai Sándorné, vasárnap Szalai Gézáné és Szalai Géza tájékoztatta az érdeklődőket a bázakerettyei üdülési lehetőségekről, szolgáltatásokól, programlehetőségekről."Közhasznúsági jelentés 2007

Csatolt dokumentumok: zdtke_kozhasznusagi_jelentes.pdf (2,1 Mb)
Tisztelt Támogatóink!

Bázakerettye és a térség turisztikai fejlesztéséért elkötelezettek támagatására számítva kérjük, hogy adójuk 1%-ával támogassák a Zalai Dombság Turizmusáért Közhasznú Egyyesület munkáját.

Adószám: 19280451-1-20

Köszönettel:
ZDTKE elnöksége


Tisztelt Támogatóink!


Egyesületünk az Önök támogatásával 2008. 03. 08-án nagy sikerű bált bonyolított le.
Úgy gondoljuk, hogy támogatásuk nélkül rendezvényünk nem lehetett volna ilyen sikeres.

A báli bevételt Alapszabályunk értelmében közhasznú céljaink megvalósítására fordítjuk.

Köszönjük a támogatást. További munkájukhoz sok sikert kívánunk!


Bázakerettye, 2008. március 19.

Tisztelettel:

Zalai Dombság Turizmusáért
Közhasznú Egyesület tagságaA Zalai Dombság Turizmusáért Közhasznú Egyesület köszönt minden kedves látogatót Bázakerettye község hivatalos honlapján.


Engedjék meg, hogy pár szóval bemutatkozzunk.

Egyesületünk, bázakerettyei székhellyel, 2006 novemberében, összesen 22 taggal alakult meg, bázakerettyei, környékbeli valamint a letenyei Délzala Murahíd kistérséghez tartozó településekről érkezett magánszemélyek által, akik a térség életében gazdasági, turisztikai és kulturális szerepet töltenek be vállalkozásaikkal, munkájukkal.

Célunk, hogy a letenyei kistérséget turisztikai oldalról támogassuk, az idegenforgalomra építve gazdaságilag fejlesszük.

Szeretnénk munkánkkal ismertebbé tenni e táj természeti értékeit, szépségeit, és szervezett programokkal vonzóbbá tenni látogatóink számára a csatlakozott településeket. Egyesületünk nyitott, bárkit szívesen látunk tagságunk körében, ha egyetért céljainkkal, és szívesen támogatná e kistérség turisztikai életét, fejlesztési terveit. (Tagsági díjunk, új belépőknek: 5.000,- Forint / év)
Megalakulásunkkal jeles példáját mutatjuk az összefogáson alapuló együttműködésnek, mely során közös célokért önkormányzatok, vállalkozások és magánemberek, non profit egyesületbe tömörülve, közösen tudunk dolgozni, gondolkozni egy az idegenforgalmon és turisztikai látványosságokon nyugvó szebb jövőn.

Környezetünknek, és a környék településeinek igen nagy szüksége van munkánkra, mert az idegenforgalom lés turizmus fejlesztésével új perspektívát tudunk mutatni az itt élő lakosok számára.
Szervezetünkkel lehetőségünk van az idegenforgalom koordinálására.

Egyesületünk még 2006-ban cégbírósági bejegyzésre került, így 2008-tól lehetőségünk nyílik pályázni is működési-, és rendezvénytámogató forrásokra.
Tagságunk körében van pályázatíró, kulturális szakember, szállásadó és kereskedelmi vállalkozó egyaránt. Körünkben köszönthetjük magánszemélyként, jelenlegi polgármesterünket Iványi Lászlót.


Szerepvállalásunk:
- részt vettünk a 2007. augusztus 20.-ai bázakerettyei falunapi rendezvényen fényképkiállítással
- hagyományőrző emléknapot szerveztünk az egykori és a jelenlegi olajbányászok részére, akik munkáséveiket részben vagy teljes egészében a szénhidrogén bányászat bölcsőjének tartott Bázakerettyén végezték.


Munkatervünk része:
- közös kiadvány, prospektus szerkesztése
- tanösvény megvalósítása
- 2008 januárjában egy a falvak összefogásáért elnevezésű rendezvényt szervezünk, melyre a falvak vezetőit és értük tenni akaró polgárait várjuk. Bővebb információt január elején jelentetünk meg
A terveink megvalósításához minden segítséget szívesen fogadunk, a megrendezésre kerülő bálon minden kedves érdeklődőt szívesen látunk.

Ha tetszett Önnek bemutatkozásunk, egyetért céljaink megvalósításával, szívesen segítene terveink kivitelezésében, megköszönnénk támogatásként felajánlott, adójának 1 %-át.

Zalai Dombság Turizmusáért Közhasznú Egyesület
8887 Bázakerettye, Fő u. 4.
Adószámunk: 19280451-1-20

Köszönjük szíves figyelmét az Egyesületünk nevében!